Homeparty Lyst & lek

 

Frøken Klippenberg er konsulent for lyst & lek. Homeparty kan derfor bestilles direkte. 

Å sitte på nettet og bestille er ikke alltid like lett, derfor tilbyr Lyst & lek dere muligheten for at en av våre konsulenter kan komme hjem til dere og vise en del av vårt vareutvalg. Homeparty er en kjekk måte å handle på. Et homeparty er utrolig sosialt, spennende og lærerikt. Her deler man erfaringer og opplevelse med andre. Man får også muligheten til en mye bedre veiledning om bruk av produktene. Man har også muligheten til å ta og føle på produktene, slik man er sikre på hva man får. 
Hvem kan bestille? 
Alle over 18 år kan bestille! 
Mange tror at homeparty er forbeholdt den yngre generasjonen. Men dette er feil. Seksualitet er noe alle setter pris på. Så om man er godt voksen, er et homeparty like spennende og lærerikt. 
Et party er optimalt hvis det er mellom 8 - 15 deltakere.
Skulle du ønske et homeparty kun for din partner og deg, så er dette også mulig.
Vi kan også være med på større happenings, ta kontakt, så kan vi nok få til noe. 
Hva skjer på et party? 
Konsulenten vil først ta en liten presentasjon av Lyst & lek. Det vil også bli gitt informasjon om hvordan man bestiller og hvordan man mottar varene. 
Deretter presenteres en utvalgt del av vårt sortiment i både klær og leketøy. 
Produktene vil bli sendt rundt slik at alle deltagerne har muligheten til å kjenne og prøve produktene. 
Det vil også være mulighet for å prøve klær for å kontrollere størrelsene. 
Selve presentasjonen tar ca 2 timer, litt avhengig av antall deltakere og spørsmål underveis. Men god stemning og spennende produkter fører ofte til at det kan ta lengre tid, så sett gjerne av en time ekstra. 
Etter presentasjonen vil deltagerne ha muligheten til å bestille hva de ønsker mens vår konsulent trekker seg tilbake slik at dere kan bestille i ro og mak. 

Priser 
Et homeparty fra lyst & lek er i utgangspunktet gratis. 
Unntak: 
- Utdrikningslag koster Kr. 850,- 
- Overraskelsesparty kr. 500,- 
- Bor du langt fra vår nærmeste konsulent, så har du fremdeles mulighet for å ha homeparty, men da vil kjørepenger komme som et tillegg. Beløpet vil bli avtalt på forhånd. 
Vertinnegave 
Vertinnen får vertinnegave ut i fra salget. Vertinnegaven blir trukket direkte fra vertinnens bestilling. Minste totale varesalg for å oppnå vertinnegave er kr.3000,- inkl. mva. 
Ekstra Vertinnegave!
Om du har homeparty i en ukedag,
gir vi deg en ekstra overraskelse!

Homeparty Lyst & lek
Lag hjemmeside for din bedrift med AFFY